SUFERINTA MEA

E TRIST DAR TOTUSI ADEVARAT...CA MOMENTELE FRUMOASE TREC,CLIPELE FERICITE SE DUC,SI CA UN RAGNET AL DURERI RAMANE DOAR AMINTIREA

Despre mine

Fotografia mea
sunt o fire iubitoare,sensibila,arareori timida...sentimentele mele sunt foarte profunde iar viata mea e ca o carte deschisa... sunt o fire deschisa,simpatica si glumeata,insa sunt cam singuratica nu prea am prieteni si nu pentru ca nu i-as vrea ci pentru ca...prietenii mau lasat la greu..

sâmbătă, 6 martie 2010

suferinta pentru mama

"....iesisem din casa cu gandul sa imi fac treburile ce in timpul saptamani nu le pot face...miam platit facturile...miam platit chiria...am trecut pe la primarie pentru niste acte si...ma plimbam incet,fara sa vad pe nimeni in jur..era cald frumos...soarele ma incalzea si eu ma simteam bine...ma gandeam ce sa fac...sa ma duc la coafor sau sa ma intorc acasa sa lenevesc in pat...mam decis si ma indreptam catre coafor,m-am intalnit cu iubitul meu si...neam decis sa mergem sa mancam la restaurant fiind o zi minunata ...dar sa stricat masina asa ca am lasat balta si restaurantul...la coafor nu ma mai puteam duce caci deja sunasem si mutasem programarea pentru dupamasa...stateam tacuti la soare...m-am gandit hai so sun pe mama...m-ia raspuns cu aceeasi voce plapanda ce ma face sa fiu linistita...am intrbato ce face...si mia spus ca e bine si ca se intoarce de la iasi unde fusese la un specialist caci in ultimul timp avea probleme cu coloana vertebhrala si ii aparuse o mica ernie intre inele ceea ce nu era grav "spusesera medici" acum un an...ea trebuia doar sa fie foarte atenta sa nu se forteze...am intrebato ce a spus doctorul???...ea: a zis ca sunt bine si ca ma pot duce si in discoteca sa dansez... :) ....eu ma bucuram si ii spuneam "ce bine mami".... iar ea: "da de unde mama trebuie sa ma operez de urgenta...caci ernia a crescut si coloana mea vertebrala e fracturata in mai multe parti,se tine in doar doua inele..."am amutit nu stiam ce sa spun...ma gandeam ca va fi totul ok si ca va trece dar nu era as...i-am spus ca trebuie sa se opereze caci altfel nu are cum...caci chiar daca acum dupa terapie si tratament se simte bine mai tarziu nu va mai fi la fel si dupa cum ia spus si medicul "mai tarziu ai sa te rogi de medici sa te opereze si ei nor sa poata"...am sunat la munca si am vorbit pentru un doctor...ca ea sa poata veni in italia sa faca operatia...am vorbit din nou cu ea si i-am explicat totul,era deacord,mai trebuia doar sa vorbeasca cu tata...dupa ce am inchis am inceput a plange caci no puteam face de fata cu ea trebuia sa fiu tare pentru cum ea era caci ia totul in gluma poate pentru a nu ne face sa avem griji...lacrimile imi curg si ma gandesc de ce ea...de ce mama mea care e o fiinta atat de buna si a facut totul pentru mine si fratele meu....sa dus acea melancolie cu care ma trezisem dimineata,nu ma mai intereseaza nici macar ca afara e inca soare,nu ma mai atrage nici coaforul si nici macar lenevitul in pat...imi ramane doar sa ma rog ca mama sa fie bine...dar totusi de ce??? de ce??? de ce mama mea??? cu ce a gresit??? ... vestea aceasta ma facut sa-mi vina un dor nebun de mama...mie dor de ea enorm...mami te rog fate bine,pentru mine,pentru tata,pentru cata...pentru noi...fate bine...DOAMNE dai puterea sa se faca bine"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu