SUFERINTA MEA

E TRIST DAR TOTUSI ADEVARAT...CA MOMENTELE FRUMOASE TREC,CLIPELE FERICITE SE DUC,SI CA UN RAGNET AL DURERI RAMANE DOAR AMINTIREA

Despre mine

Fotografia mea
sunt o fire iubitoare,sensibila,arareori timida...sentimentele mele sunt foarte profunde iar viata mea e ca o carte deschisa... sunt o fire deschisa,simpatica si glumeata,insa sunt cam singuratica nu prea am prieteni si nu pentru ca nu i-as vrea ci pentru ca...prietenii mau lasat la greu..

duminică, 3 ianuarie 2010

O TIGARA


"FUMEZ SI GANDESC,SUNT FRACTIUNI DE TIMP,ILUZII,VISE,MAI LUNGI DECAT ORICAND.IMI AMINTESC DE O PRIVIRE CE CU TIMPUL AU DEVENIT MAI MULTE,FUMEZ,SI GANDESC,CA PLANGAND CU OCHII JURAM CA NO SA IUBESC. CE STRANI SUNTEM,MINTIM PE NOI INSISI.FUMEZ STIIND CA FACE RAU,CA E GRESIT,...SUNT OAMENI CE TRAIESC FOARTE BINE FARA,CE BRAVI SUNT,CE NEBUNI SUNTEM...FUMEZ,DOAR LA GANDUL CA TREBUIE SA FUMEZ...MANA,ACEL GEST,CALDURA SI MIROSUL,E TOTUL IMPRE-UNA CE TE FACE RELAXA...FUMEZ,SI APOI PLANG,SI APOI FUMEZ DIN NOU,STING SI REAPRIND ALTA NELASAND A ALEGE TIMPUL...SI...DE NU SE FUMEAZA,EU JUR CA MA APRIND..." "FUMAND O TIGARA SI GANDIND DE MA LAS"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu